ЗА КОТКИ
Една от най-добрите храни за котки, аксесоари и натурални добавки

Най-вкусната храна за котки ESSENTIAL FOODS

Click to order
ESSENTIAL the JAGUAR 100гр
3.00 ЛВ
ESSENTIAL the JAGUAR 1.5 кг
38.90 лв.
ESSENTIAL the JAGUAR 4 x 1.5 кг
147.82 лв.
ESSENTIAL the JAGUAR 3 кг
59.90 лв.
ESSENTIAL the JAGUAR 12 кг
215.64 лв.
ESSENTIAL THE CUP
3.50 ЛВ
ESSENTIAL THE SMALL FOOD BOX
15.00 ЛВ
ESSENTIAL TINY FISH DELIGHTS 90гр
14.90 ЛВ
ESSENTIAL SALMON MINI DELIGHTS 100гр
5.50 ЛВ
ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL - 500 мл
25.90 ЛВ
ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL - 1л
39.00 ЛВ
ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL - 3 х 1л
99.90 ЛВ

Добре дошли в ESSENTIAL FOODS!
ESSENTIAL FOODS е революция в храненето на домашните любимци, за което вашето куче или коте ще ви благодари. Трудно е за вярване? Ето защо. Разработихме ESSENTIALS с философията, че нашата висококачествена храна трябва да разгърне пълния потенциал на вашето куче чрез постигане на най-балансираното поведение (BOF), както и да запази оптимално здравето, година след година. Вярваме, че вие и вашето куче не заслужавате друго различно от най-доброто. Реализирането на амбициите ни означава, че нашите съставки са в свой собствен стандарт.
Съдържание и състав
ESSENTIAL FOODS се приготвят със 74% до 95% месо от свободно отглеждани във Великобритания пилета от породата „Ross & CoBB" и патици от породата „Gressingham"; уловена в Атлантическия океан дива шотландска сьомга; дъгова пъстърва уловена от р. Авон, в Солсбъри, Англия; прясно уловена дива херинга от английския бряг; месо от свободно отглеждани британски агнета; месо от елени отглеждани във ферма за елени в Йоркшир; както и пресни цели яйца.

В хармония с анатомичните нужди на вашето куче, всеки пакет се балансира с пресни протеини до 55%. За да се запази хранителната стойност на нашите пресни съставки, ESSENTIALS се приготвя само при 90 градуса (°C). Всички наши съставки са с най-високо качество и се отглеждат регионално във Великобритания.

Усещане за истинска храна
Когато отворите първата опаковка ESSENTIALS, ще се изненадате от свежия и апетитен аромат, който ще промени представата ви за това каква наистина трябва да бъде храната за домашни любимци.