ОСНОВАТЕЛЯТ
Създадох ESSENTIAL FOODS с мисия - да подобри и удължи живота на домашните любимци. Вашето, нейното, неговото, тяхното, нашето, моето.

Аз, Кристиан Дегнер-Елснер, съм основателят на Essential Foods и човек както за визията, така и за силното отношение към обслужването, качеството и не на последно място как се отнасяме към всички живи същества на тази земя.
Ако нашите продукти не отговарят на вашите очаквания, ние ще възстановим вашите пари.
С любов,
Кристиан Дегнер-Елснер
"Най-важното нещо за ESSENTIAL FOODS и нашата гама храни за домашни любимци е да помогнат да се подобри и удължи животът на кучетата."
ОСНОВАТЕЛЯТ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ -
МИЛА ДЕМИРЕВА
Срещнах Мила преди около 15 години. Преди създаването на ESSENTIAL FOODS.
Въпреки, че сега се усеща като бриз, някои от нещата от тогава изобщо не са се променили.

Винаги поставяйки кучетата на първо място, без значение кого и къде. Мила е същността на ESSENTIALS.

Освен това, през годините видях как израства в успешна бизнес дама, в основата на която са нашата мисия и ценности, и със силен фокус върху изграждането на ESSENTIALS в България за силен дългосрочен успех.
Кристиан Дегнер-Елснер ,
основател на компанията
„ESSENTIAL FOODS е нещо различно и много специално. Когато отворите опаковка с храна усещате любовта, с която е приготвена.

Изисква се голямо сърце и много работа, за да създадеш продукти като тези на ESSENTIAL FOODS. Благодаря на Кристиан за възможността да предоставим на домашните любимци в България качеството на ESSENTIALS"

Мила Демирева

За нас хората, които създадохме и обичаме ESSENTIAL FOODS

Дайте ни 30 дни
Дайте ни 30 дни и вижте сами разликата! Вашето куче ще бъде в оптимален баланс. Ние обещаваме, че куче и стопанин ще бъдат доволни и щастливи с ESSENTIAL.
Качество на живот
Древната мъдрост, че човек е това, което яде, се отнася и за кучето. Някои стопани избират за своите любимци диетата BARF (Biologically Appropriate Raw Food).
Причината е, че много от готовите храни влияят по различен начин на здравето и поведението на кучето. ESSENTIAL FOODS осигурява същото качество като BARF диета, без стрес и неудобство при боравене и приготвяне на сурово месо, кости и карантии.