ХРАНА ЗА КУЧЕТА
Създадена с мисия - да подобри и удължи живота на домашните любимци.

ESSENTIAL FOODS е храна за кучета от ново поколение и стандарт, отговаряща на принципа BOF.

Click to order
Вашата поръчка
Total: 
Име и фамилия*
Email*
Телефон*
Град/Село*
Адрес*
Пощенски код
Доставка*
Доставка 5 лв при поръчки до 100 лв / безплатна при поръчки над 100 лв
Payment method

Добре дошли в ESSENTIAL FOODS!
ESSENTIAL FOODS е революция в храненето на домашните любимци, за което вашето куче или коте ще ви благодари. Трудно е за вярване? Ето защо. Разработихме ESSENTIALS с философията, че нашата висококачествена храна трябва да разгърне пълния потенциал на вашето куче чрез постигане на най-балансираното поведение (BOF), както и да запази оптимално здравето, година след година. Вярваме, че вие и вашето куче не заслужавате друго различно от най-доброто. Реализирането на амбициите ни означава, че нашите съставки са в свой собствен стандарт.
Съдържание и състав
ESSENTIAL FOODS се приготвят със 74% до 95% месо от свободно отглеждани във Великобритания пилета от породата „Ross & CoBB" и патици от породата „Gressingham"; уловена в Атлантическия океан дива шотландска сьомга; дъгова пъстърва уловена от р. Авон, в Солсбъри, Англия; прясно уловена дива херинга от английския бряг; месо от свободно отглеждани британски агнета; месо от елени отглеждани във ферма за елени в Йоркшир; както и пресни цели яйца.

В хармония с анатомичните нужди на вашето куче, всеки пакет се балансира с пресни протеини до 55%. За да се запази хранителната стойност на нашите пресни съставки, ESSENTIALS се приготвя само при 90 градуса (°C). Всички наши съставки са с най-високо качество и се отглеждат регионално във Великобритания.

Усещане за истинска храна
Когато отворите първата опаковка ESSENTIALS, ще се изненадате от свежия и апетитен аромат, който ще промени представата ви за това каква наистина трябва да бъде храната за домашни любимци.